Qera, Ambjent Biznesi, Qendër, Tiranë

Jepet me qera ambjent biznesi në Qendër. Ambjenti ndodhet në katin e parë dhe ka një sipërfaqe prej 120 m2. Ambjenti është i restauruar, ofron një mundësi të mirë investimi pasi është i pozicionuar në një lokacion mjaft të favorshëm dhe mund të shfrytëzohet për biznese të ndryshme. Për informacione më të detajuara mos hezitoni te na kontaktoni!