Qera, Ambjent Biznesi, Rruga 5 Maji, Tiranë

Jepet me qera ambjent biznesi te Rruga 5 Maji. Ambjenti ndodhet buzë rrugës në katin e parë të një godine dykatëshe dhe ka një sipërfaqe totale prej 220 m2. Ambjenti ofron një mundësi të mirë investimi pasi është i pozicionuar në një lokacion mjaft të favorshëm, përbëhet nga gjashtë dhoma, tre tualete, hapësirë recepsioni, totalisht e investuar dhe e përshtatshme për lloj të ndryshme … Continue reading Qera, Ambjent Biznesi, Rruga 5 Maji, Tiranë