Qera, Dyqan, Qendër, Tiranë

Jepet me qera dyqan në Qendër. Dyqani ndodhet buzë rrugës dhe ka një sipërfaqe prej 53 m2. Dyqani ofron një mundësi të mirë investimi pasi është i pozicionuar në një lokacion mjaft të favorshëm dhe ka fasadë xhami. Për informacione më të detajuara mos hezitoni te na kontaktoni!