Shiten, Dy Apartamente 1+1, Rruga Bardhyl, Tiranë

Shiten dy apartamente 1+1 te Rruga Bardhyl. Apartamentet ndodhen në katin e katërt dhe kan sipërfaqe nga 58.6 m2, në total 117.2 m2. Apartamentet janë të bashkuara por kan çërtifikat secila më vete. Apartamentet shiten bashkë ose të ndara. Për informacione më të detajuara mos hezitoni te na kontaktoni!