Shiten, Poste Parkimi, Oxhaku, Tiranë

Shiten tre poste parkimi te kryqëzimi i Oxhakut në Tiranë me sipërfaqe totale 42 m2 ku secili post ka 14 m2. Postet e parkimit mund të mund të mbyllen ose të ndahen. Disponojnë dokumentacion të rregullt hipotekor dhe shiten bashkë. Për informacione më të detajuara mos hezitoni të na kontaktoni!