Shitet, Tokë, Bërzhitë, Tiranë

Shitet tokë në Bërzhitë pranë Palmanovës, me sipërfaqe prej 2000 m2. Kjo tokë ndodhet pranë  rrugës dhe është mjaft e pështatshme për ambjente biznesi. Toka disponon leje ndërtimi dhe çertifikat pronësie. Për një vizitë në këtë pronë apo për më shumë informacione na kontaktoni.