Menu

Qera, Godinë Biznesi, Rruga Aleksandër Moisiu, Tiranë - 5000€ | 1323 m²

Rruga Aleksandër Moisiu Tirana

5,000 € / Muaj

Statusi

PËR QIRA

Lloji

Commercial

Referenca

URB538

Përshkrim

Të dhëna mbi ambientin :

• 5- kate
• Kati -1, 224 m2
• Kati 0, 259 m2
• Kati 1, 280 m2
• Kati 2, 280 m2
• Kati 3, 280 m2

Cilësime të tjera:
Cdo kat është i ndarë në dhoma me sipërfaqe të ndryshme dhe ka 4 tualete për kat.
Objekti ndodhet buzë rrugës kryesore dhe ka 10 poste parkimi.
Jepet per lloje të ndryshme biznesi me afat të gjatë.

Për më shumë informacione ose për një vizitë në këtë pronë na kontaktoni !